دانشآموزان و فارغالتحصیلان مدرسه Bosque’s Albuquerque تحقیقات خود را در برابر مخاطبان ملی ارائه کردند
هر ساله، دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد تحقیقات خود را در کنفرانس سالانه TWS ارائه می کنند. اما در مراسم امسال در بالتیمور، مریلند، دو دانش آموز دبیرستانی به آنها پیوستند.
سالمندان از آلبوکرکی، مدرسه بوسکه نیومکزیکو، آدا کیوگ و للیا یان، مطالعه چند ساله خود را در مورد تغییرات رژیم غذایی موش پنبه ای هیسپید (Sigmodon hispidus) قبل و بعد از حیات وحش و حوادث سیل به نمایش گذاشتند. الیوت پاتون، فارغ التحصیل مدرسه Bosque نیز پروژه خود را در مورد مشارکت دادن جوانان در علم حیات وحش دو زبانه در این کنفرانس ارائه کرد.
هماهنگ کننده علوم میدانی مدرسه Bosque، دن شاو، و معلم علوم میدانی و جامعه، کیم فیک، که دانش آموزان را در تحقیقات خود راهنمایی می کرد، دانش آموزان را در کنفرانس همراهی کردند. این اولین کنفرانس TWS برای حیات وحش جوان بود.
کیوگ گفت: «این کمی ترسناک است زیرا همه اطرافیان ما بسیار بزرگتر از ما هستند، اما من واقعاً آن را زمانی برای صحبت با مردم و یادگیری از آنها میدانم.
یان در کنفرانس احساس تعلق داشت.
او گفت: “من دوست دارم اینجا باشم.” «فکر میکنم دیدن اینکه مردم به چه چیزهایی علاقهمند هستند بسیار جالب است. من واقعاً از اینکه این جامعه دوستانه و خوشآمدگویی بود شگفتزده شدم. به نظر می رسد همه از آموزش دادن به دانش آموزان بسیار خوشحال هستند و می خواهند با نسل جوانی که وارد این رشته می شوند آشنا شوند.
مدرسه مقدماتی کالج مستقل به دانش آموزان کلاس های 6-12 خدمت می کند. دانش آموزان مسن تر در مدرسه این فرصت را دارند که دانش آموزان جوان تر را در حین انجام تحقیقات خود راهنمایی کنند. در طول اردوهای تابستانی و سال تحصیلی، Yane، Kiewe و Patton دانشآموزان را همراهی کردهاند تا در مورد تحقیقات خود به آنها آموزش دهند. هر یک از آنها امیدوارند که اشتیاق آنها برای علم حیات وحش برای نسل جوانتر هم سرایت کند.
پاتون گفت: «با وارد شدن به این موضوع، سندروم فریبکار واقعی بود. “گاهی اوقات علم مانند یک زبان دیگر به نظر می رسد، اما همه اینجا هستند تا از یکدیگر بیاموزند، فارغ از سن و سطح تحصیل شما.”
Yane و Kieweg بعداً در کارگاه آموزشی Wild Words شرکت کردند تا یاد بگیرند که چگونه از طریق داستانهای مکتوب و رسانههای اجتماعی با علم به پیشرفت خود ادامه دهند.
منبع: foodbusinessnews