پایداری در رأس روندهای منوی 2025 NRA قرار دارد

با توجه به پیش‌بینی آشپزی داغ انجمن ملی رستوران‌ها (NRA) در سال 2025، انتظار می‌رود غذاهایی که سلامت فردی و سلامت کره زمین را در اولویت قرار می‌دهند، در سال آینده مورد توجه منوها قرار بگیرند. گزارش سالانه بینش‌هایی را از متخصصان آشپزی در سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند تا روندهای منو، مواد تشکیل دهنده و طعم آتی را شناسایی کند.

جایگاه اول در گزارش امسال، پایداری و منابع محلی است که جایگزین ترند برتر سال گذشته سوپ و خورش ها شده است. این انجمن پیش‌بینی می‌کند که مصرف‌کنندگان به دنبال رستوران‌هایی باشند که در شیوه‌های سازگار با محیط زیست، از جمله رستوران‌هایی که از مواد اولیه محلی و پایدار استفاده می‌کنند و شیوه‌های آشپزی کاهش ضایعات را انجام می‌دهند، بگردند.

چاد موتری، دکترا، معاون پژوهش و دانش NRA، گفت: «پیش‌بینی امسال تغییر قدرتمندی را در جهت افزایش سلامت فردی و سلامت سیاره ما نشان می‌دهد. «از آنجایی که مشتریان به دنبال انتخاب‌های پایدار و تجربه‌های طعم جدید هیجان‌انگیز هستند، رستوران‌ها با گزینه‌هایی پاسخ می‌دهند که بر مواد اولیه محلی و ارائه منوهای نوآورانه تأکید دارند.»

دم‌نوش سرد، آبجوها و شراب‌های بسیار محلی، نوشیدنی‌های سلامتی و اسپریتس‌های منحصربه‌فرد، همگی روندهای اصلی نوشیدنی‌ها را در 10 گزارش برتر نشان می‌دهند. انواع قهوه سرد می‌تواند به کاهش طعم تلخ قهوه سنتی کمک کند و در عین حال مزایای انرژی را نیز به همراه داشته باشد. NRA می بیند که مصرف کنندگان به سراغ ترکیبات نوشیدنی کاربردی و گزینه های کم الکل می روند.

گرایش های منو در 10 فهرست برتر شامل غذاهای جهانی، به ویژه غذاهای کره ای و ویتنامی، و غذاهای تخمیر شده و ترشی است. انتظار می رود Bingsoo، kimchi و bibimbap در کنار غذاهای ویتنامی مانند pho، bahn mi و Mi Quang از غذاهای محبوب منوی کره ای باشند.

موتری گفت: «محبوب بودن طعم‌های آسیای جنوب شرقی نشان‌دهنده کام مصرف‌کننده‌های ماجراجوتر است، با بسیاری از افراد علاقه‌مند به غذاهای جهانی که به تجربه‌های غذاخوری آنها عمق بیشتری می‌بخشد.

اقلام منوی حاوی عسل داغ نیز در رتبه بالایی قرار گرفتند و همچنان تقاضای مصرف کنندگان برای غذاهای تند و طعم های گرمای شیرین را افزایش دادند.

معاملات ارزش، روندهای برتر گزارش را گردآوری کردند. NRA تورم را همچنان در خط مقدم ذهن مصرف کنندگان می بیند و پیشنهادات مبتنی بر ارزش برای جلب توجه مصرف کنندگان آگاه به بودجه ضروری است.

مواد مرسوم از قارچ های کاربردی، با کاربردهای سلامتی و سلامتی در غذاهای پاستا و دسرها تا طعم های جهانی مانند آناناس، تمر هندی و اوبه را شامل می شود.

موتری گفت: «از آنجایی که صنعت رستوران با چالش‌هایی مانند کمبود نیروی کار و تغییر ارزش‌های مصرف‌کننده مقابله می‌کند، اپراتورها با منوهای ساده، مواد اولیه آماده و طعم‌های مبتکرانه نوآوری می‌کنند که کارایی را با هیجان متعادل می‌کند. «پیش‌بینی امسال هم نوستالژی و هم نوستالژی را جشن می‌گیرد و تغییراتی مدرن در طعم‌های مورد علاقه آشنا و طعم‌های الهام‌گرفته از جهان ارائه می‌کند که غذا خوردن را به یک تجربه به یاد ماندنی تبدیل می‌کند.»

منبع: foodbusinessnews

nbronmay547ze

Recent Posts

«مواد شیمیایی ابدی» (PFAS) به دیابت نوع ۲ ربط داده شدن

یه تحقیق جدید میگه که به اصطلاح «مواد شیمیایی ابدی» ممکنه خطر ابتلا به دیابت…

5 روز ago

سری آیفون ۱۷ در هفته دوم سپتامبر معرفی می‌شن

انتظار می‌ره سری آیفون ۱۷، که شامل چهار تا مدله، تو ماه سپتامبر معرفی بشه.…

2 هفته ago

مثل اینکه سامسونگ میخواد از اولین گوشی سه‌تاشوی خودش همراه با گلکسی زد فولد ۷ و زد فلیپ ۷ رونمایی کنه؛ تاریخ عرضه‌شون هم لو رفته

یه افشاگر گفته که اولین گوشی هوشمند سه‌تاشوی سامسونگ احتمالاً کنار گوشی‌های تاشوی بعدی یعنی…

1 ماه ago

فراری ، “جوایز نقطه قرمز 2025”

[ad_1] فراری جایزه بهترین طراحی را در جایزه…

2 ماه ago

“تیم سوئد” Fallstar در رویداد “روز سوئد 2025” شرکت می کند

[ad_1] برند خودروهای برقی پرمیوم سوئد Polestar در…

2 ماه ago

بیایید 20 میلیارد به عنوان هدیه تولد بسوزیم …؟ گرانترین ماشین جدید 3

[ad_1] اگر حدود 11 تریلیون دارایی در دارایی وجود داشته باشد ، آیا می…

2 ماه ago